ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ

picture1 - ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ
Ако имате автомобил за продаване,предложете ни го.Ние изкупуваме автомобили,джипове и бусове бракувани и в движение от цялата страна,на реалните им цени.Ние от ГРУПКАР - 07 ООД предлагаме специални условия за изкупуване напазарни цени, плащане веднага.Ако желаете да реализирате продажба на автомобила си, то ние сме вашият партньор.С ГРУПКАР - 07 ООД на момента може да превърнете автомобила си от излишен разход лесно и изгодно в сигурен и надежден източник на приход.

picture2 - ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ
В случай,че вашият автомобил попада в списъка ни с автомобили към които имаме интерес,можем да го изкупим на момента, като стъпките за това са:
1. Оглед на автомобила на място при нас на адрес: с.Труд, обл.Пловдив, работно време от понеделник до събота 8:30 - 17:00.Оглед може да заявите на телефонен номер: 0882656006.В случаите когато автомобила не е в рамките на обл.Пловдив може да ни изпратите подробни снимки и описание или можем ние да Ви посетим за оглед.А при договаряне ние ще поемем грижата за транспортирането му.
2.След оценяване предоставяме на клиента оферта с вариантите за изкупуване.
3.При изкупуване на автомобил от ГРУПКАР - 07 ООД издаваме удостоверение което да послужи за дерегистрирането му от КАТ и данъчната служба.Договорените суми се изплащат по банкова сметка или в брой.

picture3 - ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ
Необходимите документи които следва да бъдат представени от клиента при изкупуване са:

Голям талон на автомобила.
Лична карта
Пълномощно от собственика на автомобила - когато сделката се сключва от друго лице.
Фактура към ГРУПКАР - 07 ООД когато автомобила се предава от фирма.

Предложения за автомобили за изкупуване може да правите и на посоченият имейл адрес.
Попълнете данните си и ще Ви отговорим още в рамките на деня.

За всякакви въпроси относно изкупуването може да звъните на телефон:0882656006


login